torstai 27. tammikuuta 2011

Foliopallojoukkue esittäytyy

Siivouspäivä on päivistä parhain. Sillä välin kun matot tuulettuvat, keittiön paljaalla lattialla järjestetään viikottainen foliopalloturnaus.

3 kommenttia:

  1. Welcome to the Folioballpark!
    Cleaning day is the day when Minivogue folioballteam rehearses. No carpets, great fun.

    VastaaPoista
  2. Hours of entertainment for cat and human alike! Your cats are lovely and every time I see your brown tabby it makes me want to rush home from work to see my Coco (and the others, of course)

    VastaaPoista
  3. Heippa,
    mitäs kissoille kuuluu? Pipo nukkuu parhaillaan tuossa teidän tuomassa petissä, oikeestaan se on aina siinä, jos ei riehu tai oo sylissä. Yöllä oli tippunut yksi taulu lack-hyllyn päältä ja nyt mietin miten tuo on sinne päässyt, ilmeisesti reittiä hattuhylly - vessan ovi - kaapistot - hylly. :D Hattuhyllylle kiivetään takkeja pitkin. Noi lackit on kiellettyä aluetta, koska en usko ett ne kestää kissan painoa kunnolla, kun ovat puisessa seinässä kiinni. Ja alla on my precious tv vaarassa hajota. Uutuutena meille on tullut semmoinen, ett kiivetään selkää ja rastoja pitkin olkapäälle. Vaatteet päällä sen jotenkin vielä kestää, mut auta armias kun eilen olin menossa nukkumaan ja tunsin kun Pipo hyppäs mun paljaaseen selkään kynsineen. Pienen v*ttuperkele huudon jälkeen kissa pakeni. Kynsisakset on hetkellisesti hukassa, niin tuo on kahta ihanampaa.
    No mut rapsutuksia kateille ja toivottavasti ehdin tulla teitä moikkaamaan, jos ette oo matkoilla, kun lähdetään heinäkuun alussa reissuun.

    VastaaPoista